Kachel- en haardroosters

Er zijn verschillende typen roosters. De verschillen tussen de typen zitten in de breedte en design van de roosters.

Hoe kiest u het juiste type rooster? Neem een stuk karton of papier ter grootte van de maximale maat van uw haardbodem en bestel op basis van deze afmetingen uw rooster. Mocht het rooster onverhoopt net iets groter uitvallen dan kunt u dit zelf gemakkelijk op de gewenste maat aanpassen.

Onze roosters zijn te bestellen via info@kachelrooster.nl

Kachelroosters

Fire Flow Kachelrooster

De topper van Winox is het Fire-Flow Kachelrooster dat alles in zich heeft. Een top verbranding door turbulente verbranding-strippen uitermate geschikt voor de meeste houtkachels waar een super start wordt gevraagd met warmte levering die ongekend is. De maximale diepte is 25 cm en breedte van 33 cm. Het rooster is zeer geschikt voor houthaarden met een vermogen van 5 tot 10 kilowatt.

Fire Flow Kachelrooster breed

Het Fire-Flow kachelrooster breed is een toprooster voor de grotere houtkachels, heeft een grotere as-opslag tot zijn beschikking en geeft een spectaculaire verbranding met een zeer breed vlambeeld. De maximale diepte is 25 cm en breedte van 49 cm. Het rooster is zeer geschikt voor houthaarden met een vermogen van 5 tot 15 kilowatt.

Fire Flow Kachelrooster mono

Het Fire-Flow kachelrooster mono is de benjamin met het twee fasen karakter dat een mooi vuurbeeld geeft waar u niet meer van hoeft te dromen, met maximale warmte uit minimaal hout. De maximale diepte is 25 cm en breedte van 33 cm. Het rooster is zeer geschikt voor kleine houthaarden met een vermogen van 5 tot 10 kilowatt, met een luchtinlaatrooster in de bodem.

Haardroosters

Fire Flow Haardrooster Strip

Dit haardrooster is zeer geschikt voor de moderne inzethaard en liftdeurhaard. In gesloten stand geeft het een hoger rendement aan de haard met een spectaculaire verbrandingsbeeld. Met geopende ruit heeft u een openhaard met een ongekende verbranding. De maximale diepte is 33 cm en breedte van 52 cm. Het rooster is zeer geschikt voor houthaarden met een vermogen van 15 tot 30 kilowatt.

Fire Flow Haardrooster Duim

Het Duim Haardrooster is het grootste haardrooster dat Winox levert, en geeft brandend een grote meerwaarde aan uw houthaard dat u nog niet heeft gezien. Een feest om naar te kijken en te genieten. De maximale diepte is 40 cm en breedte van 52 cm. Het rooster is zeer geschikt voor houthaarden met een vermogen van 15 tot 30 kilowatt.

Fire Flow Haardrooster Voluut

Een rooster welke past bij een speciaal Barok design van de Haard met een groot vermogen welk een prachtig vlambeeld geeft, waarvan u uren kunt genieten van de weldadige warmte. De maximale diepte is 41 cm en breedte van 52 cm. Het rooster is zeer geschikt voor houthaarden met een vermogen van 15 tot 30 kilowatt.